Stipendije, donacije, sponzorstva

Stipendirajte studente Odseka za SI!
Poklonite opremu za naše nove laboratorije!

Računarstvo je u današnje vreme dostiglo takav stupanj razvoja da studije zahtevaju viši stepen specijalizacije i mnogo praktičnog rada, pa su značajna materijalna ulaganja postala imperativ za kvalitetnu nastavu. Da bismo imali najbolje studente i dobro opremljene laboratorije, potrebna nam je pomoć. Zato pozivamo firme i pojedice, koji prepoznaju značaj računarstva, a posebno softverskih disciplina, u razvoju naše zemlje i u podizanju sopstvene produktivnosti i uslova za bolju poziciju na tržištu, da nam u ovom poduhvatu pomognu.

Znajući da našoj privredi nedostaju kadrovi softverskog profila, ubeđeni smo da stipendiranje studenata Odseka za softversko inženjerstvo predstavlja jedinstven način da za svoju kompaniju obezbedite najbolje mlade inženjere, a ulaganje u njihovo školovanje višestruko će Vam se vratiti kroz njihovu kreativnost, entuzijazam i visoku produktivost, koje ćemo na najbolji način negovati tokom studija.

Računarska oprema koju poklonite našim laboratorijama biće maksimalno korišćena, a naši studenti razumeće značaj Vaše investicije u budućnost. Marketinški efekti ovakvih ulaganja su nemerljivi, jer će mladi ljudi, kojima na ovaj način obezbedite bolje uslove učenja i rada, po završetku studija zauzimati vodeća radna mesta u računarskim i softverskim kućama, odlučivati o nabavkama softvera i opreme i raditi važne konsultantske poslove.